Szállás, étkezés

A 2022. évi REND-en nem lesz központi ebéd befizetési lehetőség. A város Főterén kerül kialakításra egy étkező „sziget”, ahol többféle ételből lehet majd választani, fogyasztani. Ehhez nem szükséges feltétlenül előre regisztrálni.

Lehetőség van csoportos (akár kis létszámú csoport számára) étkezés előre történő megrendelésre is. 3 féle menűből lehet választani, a leves és főétel ára 1850 Ft/fő.

A menük a következők:

1., Bakonyi betyárleves; Sertéspörkölt burgonyával, vagy tésztával

2., Tanyasi tyúkhúsleves cérnametélttel; Grillezett csirkemell zöldséges rizzsel

3., Tavaszi zöldségleves; Kemencés sertéssült burgonyával, párolt káposztával

A csoportos étkezések lehetőségéről, illetőleg annak rendeléséről Zana Ferencnél kell érdeklődni. Elérhetősége: skorpioparty@gmail.com; telefonszám: 30/9570-552.

Természetesen, a város éttermeiben is lehet előre rendelni ebédet, vagy leszervezni a csoport étkezését, de ezt is érdemes már jó előre megtenni. Számos étterem található a belvárosban és annak környékén.

Szeretnénk, ha minél többen részt vennének a REND mind három napja rendezvényein. Javasoljuk, hogy Pápa város szálláslehetőségei mellett a környékbeli falvak panzióit, vendégházait is keressék. Nagy segítséget nyújt a www.szallas.hu weboldal ebben. (Pápa mellett a következő települések szálláshelyire érdemes rákeresni: Bakonyjákó, Németbánya, Farkasgyepü, Döbrönte, Ganna, Dabrony, Nagyalásony, Takácsi, Vaszar, Homokbödöge, Nagytevel, Ugod, Marcaltő, Adásztevel, Nagygyimót, Pápateszér, Bakonyszücs, Bakonykoppány, Bakonybél)